Sebastiaan en Jonathan Li presteren goed

Het badmintonseizoen verliep voor de broers Sebastiaan en Jonathan tot nu toe niet helemaal naar wens. Maar beiden hebben deze maand mooie prestaties neergezet, waardoor ze hun seizoen op een mooie manier konden afsluiten.

Sebastiaan speelde in Den Haag mee in het Phytalis Drop Shot Master en Grand Prix toernooi. In de mixed dubbel moest hij helaas in de kwartfinale opgeven wegens een blessure van zijn dubbelspelpartner Debora. Bij de herendubbel bereikte hij eveneens de kwartfinale. Hierin werd verloren van de uiteindelijke winnaars.

In het enkelspel kwam Sebastiaan in de finale, die hij helaas verloor van Rich Steuten. Sebastiaan had geen optimaal seizoen en deze tweede prijs was dan ook een mooie opsteker. De geldprijs die hij in de wacht sleepte zal hij gebruiken voor een ander toernooi.

sebastiaan li grand prix

Tweede plaats

Jonathan speelde in Den Bosch de finale van de Junior Masters, het laatste toernooi uit het JM circuit. De beste 12 jongens en meisjes van de Nederlandse ranglijst komen in dit toernooi tegen elkaar uit. Ondanks de fysieke problemen die Jonathan dit siezoen ondervond, wist hij toch verrassend de finale te halen door in de de kwartfinale van de als eerste geplaatste David van Dalm te winnen. In de finale kwam hij tekort, maar met een mooie tweede plaats werd het JM badmintonseizoen goed afgesloten.

jonathan li actie   jonathan li prijs

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *