Succesvolle volleyballers op weg naar EK

Twee Noordikleerlingen met de LOOT-status zullen deze zomer deelnemen aan de Europese Kampioenschappen Volleybal. Het gaat om Martijn Brilhuis (Noordikslaan) en Jette Kuipers ( Van Renneslaan). Beide leerlingen maken deel uit van de Pre Jeugd Oranje selectie waarvan zowel het heren- als het damesteam zich onlangs plaatsten voor het EK later dit jaar.

martijn brilhuis     jette kuipers

Jette en Martijn zijn basisspelers van de Pre Jeugd Selectie en ze hebben hun grote waarde voor hun team tijdens het kwalificatietoernooi in Spanje ruimschoots bewezen. Maar hun blikken zijn nu vooruit gericht op de EK-wedstrijden in juli en ze zijn dan ook volop in training. De dames spelen hun toernooi dan in Bulgarije en de heren reizen af naar Turkije voor de strijd om de Europese titel. Beide leerlingen wensen we uiteraard veel succes toe!

Morris Koetse (Noordikslaan) maakte bij het kwalificatietoernooi in Spanje dan wel geen deel uit van de basisselectie van prejeugd, maar hoorde wel tot de trainingsgroep. Hij gaat vanaf mei tot en met augustus een intensief beachvolleybalprogramma volgen in Den Haag. Hij is geselecteerd als potentiële wereld top 8-speler.

morris koetse

Meepraten?