Vier Noordikschaatsteams kampioen bij Scholenploegenachtervolging

Het was een succesvolle dag vandaag in Enschede. Met 17 deelnemende teams had Het Noordik verreweg de meeste schaatsers op het ijs staan tijdens de regionale voorronde van het NK Scholenploegenachtervolging. In vier van de acht categoriën werden de Noordikschaatsers kampioen!

De winnende teams zijn:

De recreanten (jongens leerlingen CR) 15-17 jaar: Dean Polko, Melvin van Dam, Thijmen Peters en Xaqueen Contrac.

In de catergorie t/m 14 jaar: Dejan Oude Geerdink, Bas Haverdings, Donny Platenkamp en Koen de Ruiter.

Licentiehouders meisjes (leerlingen van Vriezenveen en Noordikslaan) 15-17 jaar: Mette Bramer, Fabiënne Diniz, Naomi Middelveld en Puck Knol.

In de categorie t/m 14 jaar: Annebet Dekker, Eva Olde Hampsink en Lidia Tempert.

IMG-20170209-WA0001 IMG-20170209-WA0003 IMG-20170209-WA0000

Spannend

De strijd bij de dames t/m 14 jaar was het meest spannend. Zij stonden eerst tweede, maar wisten toch de winst te pakken en lieten OSG Hengelo achter zich.

Support

De Noordikschaatsers konden rekenen op een grote supportersclub. Er waren veel ouders meegereiesd van de ruim 60 kinderen. Er hing dan ook een fijne sfeer op en rond de ijsbaan.

Finale

De kampioenen plaatsen zich voor de finale van het Nationale Kampioenschap dat op 23 maart in het vernieuwde Thialf in Heerenveen wordt gehouden. Ook de niet-kampioenen mogen de 23e maart mee.

Fotoalbum

Op de site van de vestiging Vriezenveen staat een fotoalbum over de voorronde SPA. Kijk snel voor meer foto’s!

Meepraten?
Draag gerust bij!